Om Sprattenborg Smedie ApS

Firmaet Sprattenborg Smedie blev overtaget den 9. september 1946, da smedemester Carlo Poulsen købte den gamle smedie i Sprattenborg. Firmaet lavede da primært alm. smede arbejde og landbrugs maskiner under mottoet; vi klare alt fra knappenåle til mejetærskere.

Allerede i 1949 begynde Sprattenborg Smedie at arbejde med VVS ved bl.a. at installere varme og vand i nye huse, på skoler og i alderdomshjem i omegnen. I 1976 kom sønnen Knud-Erik Poulsen ind i virksomheden som medindehaver og i september 1998 som indehaver. Sprattenborg Smedie har i dag 10 ansatte og beskæftiger sig med alt indenfor VVS, gasinstallationer, oliefyr, biobrændsel, vandværker, alm. smedearbejde, større jernkonstruktioner, landbrugsmaskiner og tilbyder døgnservice.


Idégrundlag

Firmaets ide'grundlag er at betjene kundernes behov ved at udføre godt og solidt håndværksarbejde. Sprattenborg Smedie ønsker at være i en stabil udvikling og med et overskud, så firmaet kan foretage de nødvedige investeringer, der er nødvendige for at følge udviklingen, og forbedre medarbejdernes arbejdsforhold i firmaet.


Mål

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li' firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.

Firmaet ønsker en fast medarbejder-stab, der er specialister på hver sit område, således arbejdsopgaverne kan fordeles herudfra.

- Knud Erik Poulsen Smedemester -

Kontakt os i dag

Benyt vores nedenstående formular! Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Sprattenborg Smedie ApS

CVR-nummer: 87577015

Sprattenborgvej 13, 5492 Vissenbjerg

Klik her for rutevejledning

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li' firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.