Fjernvarme

Når man i Danmark taler om opvarmning foretrækker de fleste danske husstande fjernvarme, da fjernvarme er både nemt, billigt og sikkert

Hvis et fjernvarmeanlæg bliver vedligeholdt som det skal, får man en både billig, og i mange tilfælde også miljøvenlig opvarmning, idet mange fjernvarme værker opvarmer ved brug af CO2 venlige brændselsformer.

I de danske fjernvarmeværker er omkring 90-95 % af alt fjernvarmen baseret på: Spildvarme fra kraftvarmeproduktion, overskudvarme fra affaldsforbrænding samt biobrændsler. De resterende 5-10 % af fjernvarmen i Danmark produceres bl.a. af fossile brændsler såsom kul, olie og naturgas.

Hos Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg har vi mange års erfaring indenfor rådgivning, servicering og opsætning af fjernvarmeanlæg, og vi er altid behjælpelige med den korrekte rådgivning både omkring valg af fjernvarmeanlæg samt om husstandens eksisterende centralvarme egner sig til fjernvarme.

Som nævnt ovenfor er det vigtigt, at ens fjernvarmeanlæg bliver vedligeholdt og efterset regelmæssigt, således at man får det maksimale udbytte af sit fjernvarmeanlæg. Dette er vi hos Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg også altid behjælpelige med og vi er selvfølgelig også altid klar med et godt tilbud.​

Afkølingen af fjernvarmevandet i en bolig skal ligge på mindst 30 grader, men også meget gerne højere. Du kan altid kontakte Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af om dit fjernvarmeanlæg er så du fået mest muligt ud af det.

3 Væsentlige grunde til at vælge fjernvarme:

  • Det er billigt: Prisen på fjernvarme er ofte billigere end både naturgas, elvarme og oliefyr.
  • Det er nemt: Varmen leveres lige til døren og fjernvarmeforsyningen står for vedligeholdelse af ledningen.
  • Det er miljøvenligt: En stor del af varmen i et fjernvarmeanlæg er, som nævnt ovenfor, overskudvarme. Det betyder, at du får mere energi, for den samme mængde CO2, hvilket er både effektivt, miljøvenligt og godt for samfundet.

Kontakt Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg på Fyn for et godt tilbud på installering af et fjernvarmeanlæg eller servicering af dit nuværende fjernvarmeanlæg. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.​​​​

Kontakt os i dag

Benyt vores nedenstående formular! Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Sprattenborg Smedie ApS

CVR-nummer: 87577015

Sprattenborgvej 13, 5492 Vissenbjerg

Klik her for rutevejledning

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li' firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.