Oliefyr​

I de fleste hjem og virksomheder bliver der først tænkt på oliefyret, når der opstår problemer med det. Hvis du er ejeren af et gammelt oliefyr, kan det godt betale sig at handle inden problemerne opstår. Med et nyt oliefyr fra Sprattenborg Smedie får du et kvalitetsprodukt med alle fordelene fra den nyeste teknologi. Udover en mere driftsikker varmekilde er der også den økonomiske fordel, med en væsentligt lavere olieregning.

Hvad er fordelene ved udskiftning til et nyt oliefyr ?

Der vil være mange penge at spare, ved udskiftning fra et gammelt oliefyr til et nyt, moderne og mere effektivt oliefyr. Ved at skifte til et nyt oliefyr kan du spare helt op til 5.000 kr. hvert eneste år.

​​

Hvilket oliefyr skal jeg vælge ?

Der findes mange forskellige typer oliefyr, og hvis man skal opnå den højeste økonomiske besparelse, afhænger det i høj grad af, hvilken løsning af oliefyr der vælges. Det er kun lovligt at installere et kondenserende oliefyr efter det gældende bygningsreglement. Med et kondenseret oliefyr opnås en årsnyttevirkning på helt op til 99,9 %.

Energimærkning af oliefyr

Teknologisk Institut energimærker de forskellige oliefyr på markedet. De oliefyr som har lavest gasforbrug tildeles en energimærkning A. Ligeledes tildeles de oliefyr, som har det højeste forbrug af olie en energimærkning F.

Du kan se den aktuelle liste over energimærkede kedler på positivlisten.

Hos Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg servicerer vi oliefyr for en stor kreds af kunder på hele Fyn. Vi har mange års erfaring i at lave fejlfinding på oliefyr ligesom vi også både sælger, servicerer og reparere oliefyr på hele Fyn.

For at udnytte et oliefyr mest optimalt er det vigtigt, at det årlige lovpligtige eftersyn udføres. Vi ligger selvfølgelig altid inde med netop den viden og det værktøj, der skal til for, at du altid får det bedste udbytte ud af dit oliefyr.

Vi lægger stor vægt på rådgivning af vores kunder, så de på den måde altid kan træffe det rette valg til netop deres hus, når valget f.eks. er faldet på investering i et nyt oliefyr. Vores ansatte har været hos os igennem mange år, og har derfor altid erfaring med diverse opgaver indenfor salg, rådgivning og servicering af oliefyr.​​​

Hvorfor skal jeg vælge et nyt oliefyr?

  • Et gammelt oliefyr udnytter kun 70-75 % af energien, hvorimod et nyt energieffektivt oliefyr udnytter tæt på 100 %.
  • Driftssikkerheden på et nyt oliefyr er bedre, fordi der er mindre risiko for, at et moderne, energieffektivt oliefyr pludselig bryder sammen.
  • Du vil kunne udnytte pladsen i dit fyrrum langt bedre med et nyt oliefyr end med et gammelt, da de nye oliefyr fylder mindre.

Er der billigere alternativer til et nyt oliefyr?

Hvis du ikke føler, at du vil ud og investere i et helt nyt oliefyr, men stadig gerne vil udnytte energien bedre i dit gamle oliefyr, kan også vælge få installeret en ny oliebrænder til dit gamle oliefyr. Dette gør dit oliefyr mere miljøvenligt og mere økonomisk. En ny oliebrænder giver en renere forbrænding, og olien bliver udnyttet bedre. Udover det, mindsker en ny oliebrænder også forureningen fra skorstenen.

Ved et gammelt oliefyr med en gammel oliebrænder har det stor indflydelse på din økonomi, når det kommer til opvarmningen. Det kan tit betale sig at erstatte sin gamle oliebrænder, med en helt ny tidssvarende model, og hos Sprattenborg Smedie er vi selvfølgelig altid behjælpelige med den korrekte rådgivning omkring dette.

Hos Sprattenborg Smedie udfører vi hvert eneste år mange udskiftninger af oliefyr på hele Fyn, og vi har mange års erfaring indenfor både udskiftning og servicering af oliefyr.

Vi står altid klar med en god og konkurrencedygtig pris på dit næste oliefyr, ligesom vi selvfølgelig også altid er leveringsdygtige i den bedste rådgivning omkring hvilket oliefyr, der passer bedst til netop dig og dit hus eller virksomhed.

Kontakt Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg for et godt tilbud på et nyt og driftsikkert oliefyr, eller en ny oliebrænder til dit gamle oliefyr. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

Benyt vores nedenstående formular! Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Sprattenborg Smedie ApS

CVR-nummer: 87577015

Sprattenborgvej 13, 5492 Vissenbjerg

Klik her for rutevejledning

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li' firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.