Gasfyr

Har du, eller overvejer du at skifte til gasfyr ?

Nedenfor kan du se en række årsager til, at bruge gasfyr til opvarmning.

Store økonomiske besparelser

Der kan være store fordele at hente, ved at skifte sin gamle opvarmningskilde ud med et moderne gasfyr. De fleste fordele vil typisk være på den økonomiske bane, hvilket for rigtig mange også er den vigtigste.

Hvis du udskifter dit gamle gasfyr med et energieffektivt, kan du ofte spare 10-20 %.

​​

Miljøvenlig opvarmning

Udover de økonomiske besparelse med et gasfyr kommer også, at opvarmning med gasfyr er væsentligt mere skånsomt over for miljøet end mange andre opvarmningstyper. Ved udskiftning af et gammelt oliefyr til et moderne gasfyr, nedsættes udledningen af CO2 drastisk.

Det er derfor ikke kun det økonomiske hensyn, der spiller ind, hvis valget falder på et nyt gasfyr, men i høj grad også miljøbevidstheden. Alle i Danmark kan være med til at bidrage til et bedre miljø og et mindre CO2 udslip samtidig med, at der også er en del penge at spare.

Hvilket gasfyr skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer gasfyr, og hvis man skal opnå den højeste økonomiske besparelse, afhænger det i høj grad af, hvilken løsning af gasfyr der vælges. Det er kun lovligt at installere et kondenserende gasfyr efter det gældende bygningsreglement. Med et kondenseret gasfyr opnås en årsnyttevirkning på helt op til 104 %.​​​

Energimærkning af gasfyr

Dansk Gasteknisk Center har udviklet et energimærknings system for de forskellige gasfyr på markedet. De gasfyr som har lavest gasforbrug tildeles en energimærkning A. Ligeledes tildeles de gasfyr, som har det højeste forbrug af gas en energimærkning G.

Du kan se den aktuelle liste over energimærkede kedler på DGCs hjemmeside.

Hos Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg servicerer vi gasfyr for en stor kreds af kunder på hele Fyn. Vi har mange års erfaring i at lave fejlfinding på gasfyr ligesom vi også både sælger, servicerer og reparere gasfyr på hele Fyn.

For at udnytte et gasfyr mest optimalt er det vigtigt, at det altid er serviceret korrekt. Vi ligger selvfølgelig altid inde med netop den viden og det værktøj, der skal til for, at du altid får det bedste udbytte ud af dit gasfyr.

Vi lægger stor vægt på rådgivning af vores kunder, så de på den måde altid kan træffe det rette valg til netop deres hus, når valget f.eks. er faldet på investering i et nyt gasfyr. Vores ansatte har været hos os igennem mange år og har derfor altid erfaring med diverse opgaver indenfor salg, rådgivning og servicering af gasfyr.

​​

Kontakt Sprattenborg Smedie i Vissenbjerg for et godt tilbud på et nyt gasfyr, eller servicering af dit nuværende gasfyr. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

Benyt vores nedenstående formular! Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Sprattenborg Smedie ApS

CVR-nummer: 87577015

Sprattenborgvej 13, 5492 Vissenbjerg

Klik her for rutevejledning

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li' firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.